Om BistroCasa

Per fra Bistro Casa

“BistroCasa” er Bistroen der flytter ind i dit eget hjem. Det foregår hos dig, hvor jeg sætter en dyd i at du skal være gæst i det eget hjem i de timer, så regn også med at opvasken er taget…

Udgangspunket er arrangementer på Sjælland der forløber fra lørdag eftermiddag/aften og til i er færdige med at spise, hvor både menu og hvor meget af det jeg laver på stedet afhænger af størrelsen på dit køkken. Alt fra små lejlighedskøkkener, det primitive køkken i dit sommerhus og til det store villa køkken er en mulighed. Jeg indkøber selv ferske råvarer på dagen og forbereder din middag, med base fra mit eget sommerhus på Sjællands Odde inden jeg ankommer hos dig. 

Madkoncept

For mig handler det om gode og friske råvarer, ideelt set økologiske hvis de kan skaffes, og altid at skabe en stemning omkring måltidet i dit hjem med mad og drikkevarer i harmoni.

Jeg tager udgangspunkt i et madkoncept, der er “Bistro” inspireret – dvs. fornuftigt tallerkenanrettede portioner, hvor det som udgangspunkt er hjemmelavet lige fra selve retterne til snacks, brød og desserter.

Forvent ikke de nyeste gastronomiske strømninger og specielle anretninger i alle afskygninger – der findes passionerede kokke og private dining virksomheder der kan levere til netop det behov og til en anden pris.

Vision

Jeg har til dagligt et fuldtidsjob i en helt anden branche, så alt hvad jeg laver her er et “fritids projekt” for at dyrke min interesse og ikke mindst skabe oplevelser for mine kunder.

Jeg vil skabe oplevelser uden skelen til et overskud jeg skal leve af eller have en vis størelse, da værdien ligger i de oplevelser jeg skaber. For mig er det et mål at dyrke min passion for mad og drikke, hvor et evt. overskud går til at investere i min egen efteruddanelse og udstyr til madlavning.

Principper

Jeg friholder mig for at bruge termen “kok” om mig selv, da det er en faglært uddannelse, som jeg har respekt for når den udleves med passion. Man kommer dog langt med passion, og det er netop hvad jeg tilbyder; passion for mad, passion for drikke og ikke mindst den gode stemning når man samles om bordet.

Læs mere om jeg kan tilbyde netop dig og dine gæster at spise her, og min generelle tilgang til henholdsvis mad og drikke